BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

17 nov. 2008

Anunt IMPORTANT!

Pe aceasta cale va anunt ca incepand cu data de 15 decembrie 2008(inclusiv) nu se mai primeste nicio comanda, urmand ca toate produsele comandate sa fie livrate pana pe 20 decembrie 2008 inclusiv.

Intru in vacanta si doresc sa am sarbatori linistite, alaturi de familie, fara stresul unei comenzi care trebuie terminate. Asa ca va invit sa faceti toate comenzile pana pe 15 decembrie. Va rog frumos sa dati comenzile , mai ales de accesorii din fimo, in timp util, pentru ca nu vreau sa ma grabesc si sa nu fiti multumite de rezultat. Vreau sa aloc crearii fiecarui obiect acelasi timp ca si pana acum, nu vreau sa fac compromisuri, asa ca in caz ca intentionati sa achizitionati produsele mai tarziu (din lipsa de finante in momentul actual) puteti sa faceti comanda, urmand sa primiti produsele la data stabilita de comun acord.

Va multumesc pentru intelegere. Pentru orice alte detalii ma gasiti pe adresa de mail julie.manea@yahoo.com sau id-ul de messenger julie.manea . Puteti deasemenea folosi PingBox-ul din dreapta blogului. In caz ca nu sunt, va rog trimiteti-mi mail sau lasati-mi id-ul vostru de messenger, pentru a va putea contacta ulterior.

O asteptare a Craciunului cat mai frumoasa si zile pline de bucurie!