BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 iun. 2009

Coliere din margele de sticla

Colierele de mai jos sunt confectionate din margele de sticla, margele ceramice sau margele de sticla cu foita de argint, tip Murano. UNICATE

Colier Deep Blue- CL35 - 32 RON
Colier confectionat manual din margele de sticla albastre si negre, de forme diferite si margele de sticla cu "ochi". Efect multisir.


Colier Bright Green- CL36- 32 RON - ADJUDECAT
Colier confectionat manual din margele de sticla tubulare cu foita de argint, tip Murano, perle ovale de ceramica, marmorate cu oranj si ivoriu. Efect multisir.


Colier Red and Pink Tears - CL37 - 10 RON
Colier confectionat manual din lantisor argintiu si margelute roz si rosii in forma de lacrima. Colierul este la baza gatului.
Colier Rainbow Hearts - CL38 - 25 RON
Colier lung, cu 40 de margele de sticla in forma de inima, asezate in ciorchine. O bijuterie moderna, finuta si foarte atent lucrata. Nu are incuietoare, insa se poate pune la cerere.
Colier Wool Green - CL 39 -25 RON - ADJUDECAT
Colier confectionat manual din margele de lana si margele filigran metalice. Margelele de lana sunt confectionate manual din lana pura de Merino, cu forme si dimensiuni diferite.


Colier Long Mother of Pearl CL40 -45 RON
Colier lung, ce poate fi infasurat in jurul gatului, confectionat manual din banuti de sidef de 2,5 cm diametru si perle de sticla mate. Un accesoriu clasic si in acelasi timp modern

0 comentarii: