BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

24 feb. 2009

Parerea ta conteaza, BeadBox te premiaza

Au fost cateva persoane care au indraznit sa rupa tacerea in legatura cu modul in care poarta accesoriile create de mine si starea de spirit pe care le-o dau. Asa ca am decis ca incepand de astazi si pana la sfarsitul lunii martie, sa incurajez comentariile legate de accesoriile create de mine.

Apreciez entuziasmul, insa mai ales criticile. Vor fi doua premii la sfarsitul lunii martie, unul pentru cel mai inspirat comentariu si unul pentru cea mai constructiva critica. Premiile vor consta in doua seturi de accesorii personalizate, create in functie de dorintele celor care vor fi finalisti.

Vor participa la aceasta promotie toti cei care vor comenta pe blog incepand cu data de astazi, 24.02.2009 si pana la finele lui martie. Pe 1 aprilie (nu, nu e pacaleala) voi decide ce comentariu m-a impresionat cel mai mult si voi da dreptate celei mai acute critici, urmand sa creez cele doua seturi de accesorii personalizate in perioada urmatoare.

Pentru ca majoritatea produselor nu mai sunt disponibile, se vor acorda urmatoarele cadouri la comenzi:
-comanda de minim 30 de lei, fara taxele de livrare - o pereche de cercei din fimo sau margelute (daca sunt disponibile sau se pot reface)
-comanda de minim 60 de lei, fara taxele de livrare - o bratara din fimo sau margelute (daca sunt disponibile sau se pot reface)
-comanda de minim 100 de lei, fara taxele de livrare - taxele de livrare prin Posta Romana cadou si un colier sau o brosa din fimo( maxim 20 RON,daca sunt disponibile sau se pot reface).

Taxele de livrare prin Posta Romana raman de 8 RON. Daca se doreste livrarea prin curier rapid, plata se face in avans, in cont.