BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

5 nov. 2008

Cadouri la fiecare comanda

Incepand de luna aceasta, la fiecare comanda de pe blog, primita pe mail sau pe id-ul de messenger (julie.manea@yahoo.com pentru cei care nu au vazut inca) se vor oferi cadouri in felul urmator:

1.Pentru comenzi de minim 30 de lei se ofera un cadou, la alegere, din accesoriile facute din margele, in valoare de maxim 10RON.
2. Pentru comenzi de minim 60 de lei se ofera un cadou, la alegere, din accesoriile facute din margele, in valoare de maxim 15RON.Se pot alege si doua cadouri care sa insumeze 15RON.
3.Pentru comenzi de peste 60 de lei se ofera un cadou, la alegere, din accesoriile facute din margele, in valoare de maxim 20RON. Se pot alege mai multe cadouri care sa insumeze 20RON.

Incepand cu suma de 60 RON, transportul in alte orase decat Bucuresti, prin posta, se plateste la jumatate, iar peste 100RON transportul este achitat in totalitate de catre expeditor, adica de mine. Acestea pe langa cadourile oferite. Taxele de expeditie sunt fixate la 10 RON pentru toate orasele din Romania, avand in vedere si materialele necesare pentru asigurarea integritatii coletului.

Oferta este valabila pentru comenzile noi, incepand de astazi, 05.11.2008 si continua pana la un eventual anunt care sa o anuleze.

In acelasi timp, DOAR PENTRU MAGAZINUL DE PE BRESLO (click me!) preturile au fost temporar reduse cu pana la 30% la accesoriile din margele, avand in vedere ca in curand vor fi noutati. Daca se doreste cumpararea produselor la pretul afisat pe BRESLO, comanda se face de pe site. Produsele comandate prin intermediul Breslo se vor trimite doar prin posta, conform ofertei afisate in descrierea magazinului.

Aceasta oferta, doar pe Breslo, este facuta pentru stimularea comenzilor on-line, directe.

Pentru orice neclaritati, va stau la dispozitie pe ID-ul julie.manea.

Spor la cumparaturi!