BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

10 dec. 2008

BeadBox va invita la Iarnaroc!

Iata ca a sosit si timpul sa particip la primul meu targ, ca expozant. Nu m-am simtit pregatita pana acum, insa cand a venit, duminica,invitatia de a participa la trag, pur si simplu nu m-am putut abtine.

Asa ca, duminica, 14 decembrie, de la ora 11 pana la ora 17, o sa gasiti accesoriile si bijuteriile BeadBox, cu tema de iarna, la adresa Strada Dumbrava Rosie nr 12, in zona Gradina Icoanei, la Ceainaria Serendipity. Afisul targului de iarna il gasiti mai jos. Intrarea pentru vizitatori este de 10 lei, insa are inclusa un ceai, ca sa va incalziti si sa intrati in atmosfera handmade. Banii stransi din taxa pentru vizitatori se vor transforma in cadouri pentru copiii dintr-un centru de plasament. Nu-i asa ca vreti sa faceti o bucurie de sarbatori nu numai familiei si prietenilor, ci si copiilor?
Asa ca va astept duminica, pe 14, de la ora 11, sa vedeti ce se poate face cu doua maini dibace si sa alegeti cadouri pentru cei dragi, de sarbatori. Va astept cu omuleti de zapada, pinguini si reni, braduti si surprize!