BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 oct. 2009

Bratari Charm

Bratara Mix latte - 20 RON
Bratara tip charm, pe lant argintiu, confectionata manual din felurite margele de lampa, cu aplicatii din sticla si modele.
Bratara Purple wonder - 25 RON
Bratara confectionata din margele de sticla lila si margele de sticla cu foita de argint, albastre.
Bratara Pink Charm - 20 RON
Bratara confectionata manual din margele roz de sticla cu "ochisori" si margele ceramice glazurate cu sticla
Bratara Millefiori charm - ADJUDECAT
Bratara confectionata manual din margele de sticla lila cu miez alb si margele millefiori verzi.

Seturi Bratara si cercei

Set Gray - 30 RON
Set format din bratara si cercei. S-au folosit accesorii argintii. Margelele sunt de diferite forme si in tonuri de gri. Margele de lampa combinate cu margele de sticla, intr-o bratara charm unicat, la fel ca si cerceii.
Set Ciorchini 1 - 25 RON
Set format din bratara si cercei. Bratara este de tip charm, cu multe margelute de sticla verzi, tubulare, si margele ceramice glazurate cu negru si galben.

Set Chiorchini 2 - 25 RON
Set format din bratara si cercei. Bratara este tip charm, cu multe perle de sticla,de doua dimensiuni, mov si margele de sticla cu foita de argint verzi.
Set Chiorchini 3 - 25 RON
Set format din bratara si cercei. Bratara este tip charm, cu multe perle de sticla,de doua dimensiuni, mov si margele de sticla cu foita de argint verzi. Diferenta intre cele doua seturi este facuta de asezarea perlutelor mov.
Set Ciorchini 4 - 30 RON
Set format din bratara charm si cercei. S-au folosit margele frosted galbene si margele verzi cu foita de argint.
Set Chiorchini 5 - 30 RON
Set format din bratara si cercei. S-au folosit margele verzi de sticla cu
"ochisori" si bumbisori de sticla si perle de sticla verzi.

Seturi Colier si cercei

Set Red Eye - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic. Margelele rosii, sfere aplatizate, prezinta "ochisori". Margelele tubulare, negre, au pete albe de culoare. S-au folosit accesorii din alama patinata. Colierul are lantisor de prelungire.

Set Millefiori Verde - ADJUDECAT
Set confectionat din margele millefiori cubice si margele verzi cu foita de argint, dreptunghiulare. Colierul prezinta lantisor de prelungire si are efect multisir. S-au folosit accesorii argintii.

Set Warm Autumn - ADJUDECAT
Set confectionat din margele de sticla cu miez ceramic. Margelele rosii sunt pictate, in timp ce margelele mici, sferice, au desen auriu. Colierul are lantisor de prelungire si s-au folosit accesorii din alama patinata.


Set Green-blue Flower - 35 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic. S-au folosit margele tubulare, cu model pictat si margele sferice cu model auriu. Piesa centrala a colierului este reprezentata de o floare verde-albastra cu bumbisori de sticla. Colierul prezinta lantisor de prelungire. S-au folosit accesorii din alama patinata.

Set Ciel - 33 RON
Set confectionat manual, format din colier si cercei. S-au folosit margele de sticla patrate, bleu-ciel si inimioare de sticla cu model inserat. Colierul prezinta o piesa centrala formata dintr-o inimioara si cateva margele patrate. Accesorii argintii si lant de prelungire.

Set Hot Autumn - Daruit
Set format din colier si cercei. S-au folosit margele ceramice glazurate, portocaliu cu ivoriu si roz cu straluciri lila si margele ceramice maron, cu model auriu. Colierul se aseaza ca multisir. Accesorii din alama patinata.


Set Black Tears - 35 RON
Set format din colier si cercei. Un set impunator, din margele mari. S-au folosit margele rosii pictate si margele negre in forma de lacrima, din ceramica. Cerceii sunt simpli, formati dintr-o singura margea in forma de lacrima. S-au folosit accesorii din alama patinata.

Set Ciorchini rosii - 50 RON
Set format din colier si cercei. S-au folosit peste 100 de margele rosii de sticla, cu insertii de culoare din margele patrate cu foita de argint. Un set cu adevarat deosebit.

Set Cool Green - 40 RON
Set format din colier si cercei. S-au folosit perle de sticla albastre, semi-mate si margele de sticla transparente, cu miez verde si bumbisori albastri. Colierul are efect multisir. S-au folosit accesorii argintii.

Set Autumn Fire - 37 RON
Set format din colier si cercei, confectionat din margele rosii cu foita de argint si margele cubice portocalii cu pete albe. S-au folosit accesorii din alama patinata. Colierul are lantisor de prelungire.
Set Red Pearls - 30 RON
Set format din colier si cercei, confectionate manual din perle de sticla rosii si margele de stica cu forme diferite in tonuri de albastru inchis si maro. Piesa centrala a colierului este formata din 4 perle.


Set Stripes - 37 RON
Set confectionat din margele transparente in forme diferite, cu insertii de culoare. Piesa centrala a colierului est formata dintr-o alaturare a mai multor margele. Cerceii sunt lungi. S-au folosit accesorii argintii.

Seturi complete - Colier+bratara+cercei

Seturile de mai jos sunt unicat, pentru ca nu imi place sa ma joc de doua ori in acelasi mod :).
Sunt confectionate din margele de sticla, margele ceramice, margele de lampa si au accesorii din alama patinata sau accesorii argintii.

Set Fiore Rosso - ADJUDECAT
Set confectionat din margele ceramice rosii, in forma de floare, cu bumbisori de sticla si margele ceramice de un portocaliu cald, tot cu bumbisori. Bratara si colierul prezinta piese centrale din ceramica, in forma de floare. Accesoriile folosite sunt din alama patinata. Un set in culori calde, sa mai incalzeasca un pic vremea asta de afara.


Set Ceramica colorata - 53 RON
Setul este confectionat manual din margele ceramice bleu ciel, negre si bej cu model auriu. Accesoriile folosite sunt din alama patinata. Colierul si bratara prezinta lantisoare de prelungire, asa incat pot fi incheiate fara ajutor si se potrivesc oricarui decolteu si oricarei incheieturi.

Set Millefiori Nero - ADJUDECAT
Set format din colier, bratara si cercei, confectionate manual. S-au folosit margele cubice millefiori si margele chevron negre cu insertii galbene, in forma de sambure de maslina. Accesoriile sunt argintii si bratara si colierul prezinta lantisoare de prelungire.

Set Ciorchini Lila - 70 RON
Set confectionat manual din margele de sticla lila si margele ceramice galbene. S-au folosit accesorii argintii. Setul contine peste 200 de margele, atasate in ciorchini pe lant, cu insertii din margele ceramice. Un set deosebit, pe care mi-a facut placere sa il confectionez.

Set Ciorchini Galbeni - 70 RON
Set confectionat din margele galben inchis de doua dimensiuni, putin frosted, cu insertii de culoare verde, din margele cu foita de argint. S-au folosit accesorii argintii. La fel, peste 250 de margele in acest set, confectionat in cateva ore de munca.

Set Shiny Blue - 45 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu bumbisori, margele ceramice glazurate cu negru si alb si margele argintii filigranate. Colierul se prezinta ca multisir. Si bratara si colierul prezinta lantisoare de prelungire. Accesorii argintii.
Set Magic Eyes - 40 RON
Set confectionat din margele de sticla cu miez ceramic tubulare, rosii si portocalii, cu pete albe si margele sfere aplatizate cu "ochi", lila inchis. Accesorii din alama patinata, lantisoare de prelungire pentru bratara si colier.
Set In love with Green - 45 RON
Set confectionat din margele cu miez ceramic, in diferite forme : sfere, cuburi si inimioare cu model inserat. Un set in tonuri pastelate, cu accesorii din alama patinata. Colierul si bratara prezinta lantisoare de prelungire, pentru a putea fi incheiate fara ajutor. Colierul se prezinta la baza gatului.

Set Silver Shine - 50 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, dreptunghiuri si patrate si perle de sticla verzi, sferice. Colierul si cerceii sunt lungi. S-au folosit accesorii argintii.