BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 oct. 2009

Seturi complete - Colier+bratara+cercei

Seturile de mai jos sunt unicat, pentru ca nu imi place sa ma joc de doua ori in acelasi mod :).
Sunt confectionate din margele de sticla, margele ceramice, margele de lampa si au accesorii din alama patinata sau accesorii argintii.

Set Fiore Rosso - ADJUDECAT
Set confectionat din margele ceramice rosii, in forma de floare, cu bumbisori de sticla si margele ceramice de un portocaliu cald, tot cu bumbisori. Bratara si colierul prezinta piese centrale din ceramica, in forma de floare. Accesoriile folosite sunt din alama patinata. Un set in culori calde, sa mai incalzeasca un pic vremea asta de afara.


Set Ceramica colorata - 53 RON
Setul este confectionat manual din margele ceramice bleu ciel, negre si bej cu model auriu. Accesoriile folosite sunt din alama patinata. Colierul si bratara prezinta lantisoare de prelungire, asa incat pot fi incheiate fara ajutor si se potrivesc oricarui decolteu si oricarei incheieturi.

Set Millefiori Nero - ADJUDECAT
Set format din colier, bratara si cercei, confectionate manual. S-au folosit margele cubice millefiori si margele chevron negre cu insertii galbene, in forma de sambure de maslina. Accesoriile sunt argintii si bratara si colierul prezinta lantisoare de prelungire.

Set Ciorchini Lila - 70 RON
Set confectionat manual din margele de sticla lila si margele ceramice galbene. S-au folosit accesorii argintii. Setul contine peste 200 de margele, atasate in ciorchini pe lant, cu insertii din margele ceramice. Un set deosebit, pe care mi-a facut placere sa il confectionez.

Set Ciorchini Galbeni - 70 RON
Set confectionat din margele galben inchis de doua dimensiuni, putin frosted, cu insertii de culoare verde, din margele cu foita de argint. S-au folosit accesorii argintii. La fel, peste 250 de margele in acest set, confectionat in cateva ore de munca.

Set Shiny Blue - 45 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu bumbisori, margele ceramice glazurate cu negru si alb si margele argintii filigranate. Colierul se prezinta ca multisir. Si bratara si colierul prezinta lantisoare de prelungire. Accesorii argintii.
Set Magic Eyes - 40 RON
Set confectionat din margele de sticla cu miez ceramic tubulare, rosii si portocalii, cu pete albe si margele sfere aplatizate cu "ochi", lila inchis. Accesorii din alama patinata, lantisoare de prelungire pentru bratara si colier.
Set In love with Green - 45 RON
Set confectionat din margele cu miez ceramic, in diferite forme : sfere, cuburi si inimioare cu model inserat. Un set in tonuri pastelate, cu accesorii din alama patinata. Colierul si bratara prezinta lantisoare de prelungire, pentru a putea fi incheiate fara ajutor. Colierul se prezinta la baza gatului.

Set Silver Shine - 50 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, dreptunghiuri si patrate si perle de sticla verzi, sferice. Colierul si cerceii sunt lungi. S-au folosit accesorii argintii.

0 comentarii: