BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

22 nov. 2008

Expozitia Lolei B. Lou - Bijuterii din farame de vise

Aseara am descoperit un om extrem de frumos, atat la exterior, cat si in interior. Lola si a ei colectie de vise m-a fascinat.

Dupa o saptamana destul de furtunoasa la munca, expozitia Lolei a fost ca o oaza de caldura, caldura sufleteasca.

Nu prea ma pricep sa scriu, asa ca o sa las pozele cu bijuteriile facute cu atata grija si dragoste de catre ea, sa vorbeasca. Sper ca pozele sa va convinga sa mergeti sa le vedeti si voi, poate chiar sa va doriti sa le purtati. Expozitia este deschisa pana in data de 26 noiembrie, la Idelier Concept Store, in Bdul. Lascar Catargiu nr. 1. (Piata Romana).Am rugat-o pe Lola, acum ceva timp, sa-mi faureasca si mie vise cu mainile ei. Insa cum lucrurile cele mai bune in viata se cer asteptate, pana margelutele create de ea vor deveni ale ele, am rezervat o pereche de cercei cu fluturi, cum este colierul de mai jos.

Tot in cadrul expozitiei puteti cumpara simbolurile Lolei pentru programul Sister in Arms. Banii stransi din vanzarea acestor simboluri o vor ajuta pe Lola sa participe la Marsul impotriva cancerului de san, de la Montreal, 22-23 august 2009. Fiecare participant trebuie sa stranga un minim de 2000 $ canadieni, bani care se doneaza cauzei.
Mai multe detalii gasiti pe blogul Lolei, aici.

Sper ca v-am starnit interesul si cei care vor putea, vor ajunge sa admire, si de ce nu, chiar sa cumpere din bijuteriile create de Lola.

0 comentarii: