BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 iun. 2009

Bijuterii colorate pentru vara II

Seturile urmatoare contin doar coliere si cercei, confectionate din aceleasi margele de sticla, ceramice, cu foita de argint, sidef... Toate modelele sunt UNICAT, nu vor mai fi reproduse.

Set Fiore Rosso- ST29 - 35 RON - ADJUDECAT

Set confectionat manual din margele ceramice sferice cu bumbisori de sticla si margele ceramice in forma de floare. Setul contine colier cu piesa centrala atarnatoare si cercei. Colierul prezinta lant prelungitor.
Set Fuoco Nel Fuoco - ST30- 35 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, tip Murano si margele ceramice cu model pictat. Setul contine colier si cercei. Colierul prezinta lant prelungitor.
Set Culori nebune - ST31 -30 RON - ADJUDECAT
Set format din colier si cercei, confectionate manual. Setul contine margele ceramice cu model si margele de sticla cu insertii colorate. Colierul prezinta lant prelungitor.


Set Warm Violet - ST32- 37 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic cu straluciri violete si banuti de sidef. Setul este format din colier lung, ce poate fi purtat infasurat si cercei.

Set Turchese Scintillante - ST33- 45 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, tip Murano si margele de sticla cu miez ceramic, cu model. Piesa centrala a colierului este un romb. Cerceii sunt simpli, din margele de sticla cu foita de argint.

Set Floare Albastra - ST34- 36 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu model si margele in forma de floare, de sticla, cu miez ceramic. Piesa centrala a colierului este reprezentata de 3 elemente atarnatoare.

Set Baby Blue and Pink ST35- 40 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sidef banuti si margele de lampa cu miez ceramic si bumbisori albi de sticla. Colierul prezinta un al doilea sirag de banuri de sidef si cerceii au un model tineresc, de vara.

Set Albastru Fascinant - ST37 - 35 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, tip Murano si margele de sticla cu miez ceramic, cu bumbisori de sticla. Colierul prezinta lantisor de prelungire. Cerceii sunt lungi.

Set Jungle Green - ST38 - 38 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu foita de argint, tip Murano si margele de sticla maronii, cu forme diferite. Colierul se prezinta ca multisir, cu lantisor de prelungire si cerceii sunt lungi, cu margele tubulare de sticla atarnand de margelele verzi cu foita de argint. -

Set Pure White - ST39 - 34RON
Set confectionat manual din banuti de sidef si margele ceramice tubulare cu model. Setul este format din colier lung, fara incuietoare si cercei lungi.

Set Ochiul Magic ST40 - 33 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele ceramice cu invelis de sticla cu aplicatii in forma de ochisori si margele de sticla cu model. Setul este format din colier si cercei. Colierul prezinta lantisor de prelungire, pentru a putea fi purtat la lungimea dorita.

Set Verde cald - ST41 - 38 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu model si perle de sticla galbene. Colierul se prezinta fara incuietoare si poate fi purtat infasurat. Cerceii sunt lungi.

0 comentarii: