BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

30 iun. 2009

Bijuterii pentru o vara plina de culoare

Cele de mai jos sunt seturi de bijuterii, formate din colier,cercei si bratari. Seturile sunt confectionate manual din margele de sticla, margele de sticla cu foita de argint tip Murano, margele ceramice, margele de sticla cu miez ceramic si banuti de sidef. Seturile sunt UNICAT si nu se vor mai reproduce.

Set Ciorchini de culoare - ST24 - 75 RON - ADJUDECAT
Set confectionat din aproximativ 160 de margele de sticla de 8 mm, culoare ametist si inca 16 margele de sticla turcoaz, patrate, cu foita de argint, tip Murano. Setul contine colier, bratara si cercei. Si colierul si bratara prezinta lanturi generoase de prelungire, pentru a se putea potrivi oricarui decolteu sau incheietura.

Set P!nk- Love at first sight - ST25- 70 RON
Set confectionat din margele de sticla cu foita de argint in interior, tip Murano, cu margele de sticla cu miez ceramic. Setul contine colier, bratara si cercei. Si colierul si bratara prezinta lanturi prelungitoare generoase, pentru a se potrivi oricarui decolteu sau incheietura.


Set Laguna Albastra - ST26 - 45 RON
Set format din colier, bratara si cercei, confectionate manual din margele de sticla tubulare cu foita de argint in interior, tip Murano, si perle de sticla albastre, mate. Colierul si cerceii fac parte din bijuteriile non-conformiste, asimetrice. Si colierul si bratara prezinta lanturi prelungitoare generoase, pentru a se potrivi oricarui decolteu sau incheietura.


Set Salba Verde - ST27 -40 RON - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla de lampa si banuti de sidef verde. Setul este format din colier, bratara si cercei. Colierul este tip salba, cu banutii de sidef asezandu-se pe decolteu, iar bratara este tip charm, cu banutii de sidef atarnatori. Colierul si bratara prezinta lanturi prelungitoare, pentru a se putea potrivi oricarui decolteu sau incheietura.

Set Drops of Candy - ST28 - 65 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu insertii de foita de argint. Margelele sunt de dimensiuni diferite, rotunde, tip drops si tubulare, cu o forma speciala. Setul este format din colier, bratara si cercei. Si bratara si colierul prezinta lanturi de prelungire, astfel incat se potrivesc oricarui decolteu sau incheietura.

Set Orangina- ST36 - 55 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic, cu bumbisori, oranj si verde, si perlute ovale de ceramica, marmorate cu oranj si ivoriu. Setul este format din colier lung, cu piesa centrala in forma de lacrima ( poate fi infasurat in jurul gatului, pentru un efect multisir), bratara si cercei asimetrici. Modelul setului este putin non-conformist, dualist, as putea spune, folosind simetria de margele, insa nu si cea de culori.

0 comentarii: