BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

19 oct. 2009

Seturi Colier si cercei

Set Red Eye - ADJUDECAT
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic. Margelele rosii, sfere aplatizate, prezinta "ochisori". Margelele tubulare, negre, au pete albe de culoare. S-au folosit accesorii din alama patinata. Colierul are lantisor de prelungire.

Set Millefiori Verde - ADJUDECAT
Set confectionat din margele millefiori cubice si margele verzi cu foita de argint, dreptunghiulare. Colierul prezinta lantisor de prelungire si are efect multisir. S-au folosit accesorii argintii.

Set Warm Autumn - ADJUDECAT
Set confectionat din margele de sticla cu miez ceramic. Margelele rosii sunt pictate, in timp ce margelele mici, sferice, au desen auriu. Colierul are lantisor de prelungire si s-au folosit accesorii din alama patinata.


Set Green-blue Flower - 35 RON
Set confectionat manual din margele de sticla cu miez ceramic. S-au folosit margele tubulare, cu model pictat si margele sferice cu model auriu. Piesa centrala a colierului este reprezentata de o floare verde-albastra cu bumbisori de sticla. Colierul prezinta lantisor de prelungire. S-au folosit accesorii din alama patinata.

Set Ciel - 33 RON
Set confectionat manual, format din colier si cercei. S-au folosit margele de sticla patrate, bleu-ciel si inimioare de sticla cu model inserat. Colierul prezinta o piesa centrala formata dintr-o inimioara si cateva margele patrate. Accesorii argintii si lant de prelungire.

Set Hot Autumn - Daruit
Set format din colier si cercei. S-au folosit margele ceramice glazurate, portocaliu cu ivoriu si roz cu straluciri lila si margele ceramice maron, cu model auriu. Colierul se aseaza ca multisir. Accesorii din alama patinata.


Set Black Tears - 35 RON
Set format din colier si cercei. Un set impunator, din margele mari. S-au folosit margele rosii pictate si margele negre in forma de lacrima, din ceramica. Cerceii sunt simpli, formati dintr-o singura margea in forma de lacrima. S-au folosit accesorii din alama patinata.

Set Ciorchini rosii - 50 RON
Set format din colier si cercei. S-au folosit peste 100 de margele rosii de sticla, cu insertii de culoare din margele patrate cu foita de argint. Un set cu adevarat deosebit.

Set Cool Green - 40 RON
Set format din colier si cercei. S-au folosit perle de sticla albastre, semi-mate si margele de sticla transparente, cu miez verde si bumbisori albastri. Colierul are efect multisir. S-au folosit accesorii argintii.

Set Autumn Fire - 37 RON
Set format din colier si cercei, confectionat din margele rosii cu foita de argint si margele cubice portocalii cu pete albe. S-au folosit accesorii din alama patinata. Colierul are lantisor de prelungire.
Set Red Pearls - 30 RON
Set format din colier si cercei, confectionate manual din perle de sticla rosii si margele de stica cu forme diferite in tonuri de albastru inchis si maro. Piesa centrala a colierului este formata din 4 perle.


Set Stripes - 37 RON
Set confectionat din margele transparente in forme diferite, cu insertii de culoare. Piesa centrala a colierului est formata dintr-o alaturare a mai multor margele. Cerceii sunt lungi. S-au folosit accesorii argintii.

0 comentarii: